Saturday 4 February 2012

Set bijuterii

 
set cercei si colier, din carneol si calcit 25 lei, se poate achizitiona si separat, cerceii la pretul de 12 lei si colierul la 15 lei.
Calcitul auriu este excelent pentru meditaţie şi pentru conectarea la planurile mentale superioare. Inspiră agilitate spiritului ancorând energiile mentale superioare în  lumea fizică. In plan psihologic, calcitul leagă emoţiile de intelect, generând inteligenţa emoţională. El are un efect pozitiv, mai ales când speranţa sau motivaţia au dispărut. Combate lenevia, vă face mai energici pe toate planurile. In plan mental, calcitul calmează spiritul, promovează discernământul şi analiza, stimulează intuiţia, îmbunătăţeşte memoria. Permite stabilirea informaţiilor importante şi retinerea lor. Conferă capacitatea de a transpune intenţiile în practică. Piatră utilă pentru studiu. Calmează stresul emoţional, înlocuindu-l cu serenitatea. Piatră stabilizantă, creşte încrederea în sine şi capacitatea de a învinge obstacolele.
Carneol
Este piatra sacra a tibetanilor dar si a egiptenilor si totodata o piatra des utilizata in obiecte de cult budiste.
Considerata de egiptenii antici un simbol al vietii, aceasta piatra semipretioasa a fost folosita ca remediu pentru bolile de sange sau pentru a calma inflamatiile. Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, a iubirii pasionale; o piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, il face pe purtator sa ia initativa si sa actioneze; o piatra a fraternitatii si intelegerii intre oameni. Protejeaza impotriva energiilor negative, a atacurilor psihice, a indiviei, furiei, gandurilor negative. Confera chef de viata si de actiune, o stare de buna dispozitie si de bine general, il face pe purtator sa se simta bine, sa rada, sa se bucure de viata, incredere de sine, calm, echilibru mental. Recomandat celor cu activitati in lumea teatrului (este o piatra a actorilor).
Stimuleaza energia fizica, circulatia sangelui, succesul in afaceri, pasiunea, motivatia, increderea, memoria, concentrarea, energia, inspiratia, indrazneala, creativitatea, initiativa, dorinta de a reusi, contactele inter-umane, comunicarea si vorbirea in fata publicului. Scoate la lumina talentele nedescoperite ale fiecaruia, deschide accesul spre vietile anterioare. Scade invidia, furia, frica, tristetea, apatia, lenea, pasivitatea, frica de moarte, depresia, ostilitatea, adversitatea, ura, indoiala, gandirea negativa, blocajele psihice sau mentale de orice fel. Ajuta la atingerea telurilor personale, bun pentru regresii karmice si intelegerea vietilor anterioare, atingerea succesului in afaceri si cariera.
Purifica celelalte pietre langa care este purtat.
Sursa http://tiganusionutz.wordpress.com/2011/10/28/calcit-caco3/
set bijuterii cu Ochiul lui Horus, 20 lei, se poate achizitiona si separat, cerceii la pretul de 12 lei si snurul cu pandantiv la 10 lei. SET VANDUT

Atrage protectia asupra purtatorului mai ales in timpul calatoriilor , fereste purtatorul de energii negative cum ar fi deochiul, este aducatoare de noroc si de sanse favorabile, indeparteaza persoanele invidioase, si iti confera o mai mare putere de concentrare.

No comments:

Post a Comment