Saturday 4 February 2012

Cercei pietre semipretioase

 
Stimuleaza exprimarea emotionala si artistica, ratiunea, spiritul de observatie, discernamantul, rabdarea, diplomatie, memoria, comunicarea
Elimina durerea, stresul si furia
Este o piatra a artistilor, confera inspiratie si simt artistic
Scade spiritul critic, egoismul, incapatanarea, nepolitetea, ezitarea
Confera progres, frumusete, creativitate, inspiratie, protectie, energie, comunicativitate, ratiune, spirit de observatie, satisfactie, toleranta
Ajuta la intrarea in contact cu ghizii spirituali
Ajuta la organizarea prioritatilor personale si la atingerea telurilor
Recomandat celor care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios
 
cercei din coral 12 lei
 
cercei din aventurin, jad olive si margele de nisip 10 lei
 
cercei coral 12 lei
 
cercei coral 10 lei
 
cuart caramel 7 lei
 
howlite turcoaz si turcuaz cub 10 lei
 
aventurin 8 lei
 
cuart caramel si turcoaz cuburi 10 lei
 
aventurin 8 lei
 
turcoaz si agat natur 10 lei .... vanduti
 
carneol 7 lei
 
carneol si calcit auriu 12 lei
 
cuart caramel si margele de nisip 8 lei
 
howlite turcoaz, coral si margele de nisip 10 lei
 
onix oval 10 lei
Onix

Conferă forţă, susţine în circumstanţe dificile sau confuzionate şi în timpul perioadelor de intens stres mental sau fizic. Facilitează focalizarea energiei individului şi alinierea sa cu puterea superioară, dar şi ascensiunea în planul superior. Conduce în viitor. Datorită capacitaţii sale de a conferi forţă, permite preluarea frâielor destinului personal. Promovează vigoarea, fermitatea şi vitalitatea. Permite învăţarea lecţiilor, dând încredere în sine şi făcând ca toţi să se simtă în largul lor în orice mediu. Piatră a secretelor, oferă fiecăruia ocazia de a urma propriile sale sfaturi. Se spune că onixul păstrează amintirea celor întâmplate celui care îl poartă. Serveşte de asemenea la psihometrie, fiind benefic pentru persoanele sensibile la vibraţiile sale. Această proprietate de stocare a amintirilor fizice face onixul util pentru lucrul cu vieţile anterioare pentru vindecarea traumatismelor şi a rănilor vechi ce afectează viaţa prezentă. Un cristal de onix ţinut în mână îndreaptă atenţia către rana respectivă care va fi astfel vindecată datorită activităţii corporale, schimbării sau terapiei cu cristale. Onixul ajută şi la tămăduirea vechilor supărări şi tristeţi.
In plan psihologic, recunoaşte şi integrează dualităţile eului. Ancorează persoanele inconstante într-un mod de viaţă mai stabil şi conferă stăpânire de sine. Tonic mental care atenuează frica şi grijile copleşitoare, onixul vehiculează harul inestimabil al deciziilor înţelepte. In plan fizic, onixul favorizează absorbţia energiilor universului necesare pentru vindecare sau alte scopuri. Echilibrează energiile yin şi yang ale corpului.
sursa http://tiganusionutz.wordpress.com/2011/12/10/onixul-piatra-a-secretelorsio2/
onix fatetat si margele filigran 10 lei
 
coral si cuart caramel 10 lei
 
margele de sticla pictata si turcoaz cubulet 10 lei ...vanduti
 
agat natur, turcoaz cubulete si cuart caramel 15 lei
 
aventurin, calcit auriu si jad olive 8 lei
 
lapis lazuli 10 lei
Lapis lazuli

A fost mereu o piatră în topul preferinţelor datorită culorii ei albastre, care induce o stare de serenitate. Este considerată piatra adevărului şi a prieteniei, pentru că albastrul ei intens creează predispoziţie pentru deschidere sufletească şi încredere în cei apropiaţi.
 
agat natur si aventurin 12 lei
Agatul risipeşte gândurile negre
Cu verdele său pal reuşeşte să-ţi dea relaxarea necesară atunci când insomnia nu-ţi dă pace şi când simţi că te stăpânesc stresul, anxietatea sau singurătarea. Agatul, piatra celor născuţi în luna aprilie, absoarbe energiile negative şi atrage norocul.
Acvamarinul te face mai creativă
Este cea mai bună piatră pe care o poţi purta atunci când ai nevoie de curaj, de o memorie bună, când vrei să comunici mai bine sau să fii mai creativă. Energia pe care ţi-o dă te ajută să-ţi limpezeşti gândurile şi să te linişteşti, apărându-te totodată de boli respiratorii. În trecut, era văzută ca o piatră protectoare a navigatorilor.
 
turcoaz 10 lei
carneol si calcit auriu 10 lei

No comments:

Post a Comment