Saturday 21 April 2012

Cercei de primavara

 
cercei cu opal bleu 10 lei  
Opal, numele deriva din sanscrita, "upalus"= piatra pretioasa, "opalescenta" este data de un joc de culori, fenomen produs prin interferenta luminii cu microcristalele mineralului, fenomen prin care piatra isi schimba culoarea in functie de unghiul din care este privita,  este considerat "piatra iubirii si a sperantei", babilonienii considerau ca piatra indeparteaza ghinionul si aduce abundenta, a intrat in istorie ca "piatra hotilor si spionilor", in antichitate era considerata piatra magica, cu ajutorul careia se vizualiza viitorul. Recomandata nativilor din Scorpion, Varsator, Capricorn, Berbec. sursa http://www.terapii-alternative.com/remedii-naturiste/CRISTALOTERAPIA_37.html
 
cercei cu sodalit 10 lei  
 
cercei cu lapis-lazuli si sodalit 12 lei 
In antichitate se credea ca sodalitul calmeaza emotiile, scade tensiunea, linisteste, confera capacitatea de a gandi rational si de a trage concluzii logice, stimuleaza imaginatia si purifica subconstientul.
In cristaloterapie se spune ca actiunea sodalitului vizeaza centrul mental de comanda si este folosit in tratarea maladiilor cu puternic determinism psihic. Indeparteaza teama, timiditatea si tendinta de autoinvinovatire. atrage linistea, relaxeaza fiinta, calmeaza agitatia si framantarile launtrice, insufla curaj si hotarare.
De asemenea se mai crede ca acest cristal pazeste de energiile negative, de influentele malefice si de radiatiile nocive.
Sodalitul echilibreaza mental si emotional.
Clarifica confuzia mentala si restabileste pacea interioara.
Acesta curata aura si calmeaza inflamatiile.
Acesta activeaza procesul unei persoane creative si, deasemenea,imbunatateste intelepciunea.
Ajuta la luarea deciziilor clare si rationale.
Aduce pacea interioara.
Pastrati Sodalit in buzunare si in fiecare camera din casa dumneavoastra, astfel incat proprietatile sale pasnice sa curga in jurul vostru.
Este piatra atletismului deoarece stimuleaza rezistenta.
Promoveaza pacea si armonia.
Este piatra norocoasa pentru scriitori.
Sodalit aduce ordine si liniste mintii.
Incurajeaza gandirea rationala, obiectivitatea, adevarul si intuitia, impreuna cu comunicarea sentimentelor.
Aduce echilibru emotional si calmeaza atacurile de panica.
Imbunatateste stima de sine, auto-acceptarea si de auto-increderea.
Ea combate radiatii electromagnetice.

    Sanatate:  Sodalitul este asociat cu tiroida. Este perfect a fi folosit sub forma de colier. Purtati-l atunci cand doriti sa scapati de cateva kilograme. El ajuta in comunicare si da increderea pentru a vorbi mai mult
Sodalit trateaza gatului, corzile vocale, laringe si ajuta cu raguseala si tulburari digestive. Se raceste febra, scade tensiunea arteriala si stimuleaza absorbtia fluidelor corpului. Sodalit poate ajuta, de asemenea, pentru a preveni insomnia.
Consolideaza increderea in sine, ajuta in lupta impotriva cancerului limfatic si stimuleaza sistemul imunitar.
Sodalit echilibreaza metabolismul, stimuleaza sistemul imunitar si depaseste deficiente de calciu. sursa google.
 
10 lei
 
cercei cu agate si howlite 15 lei
 
cercei cu howlite 8 lei
 
cercei cu opal bleu 10 lei
 
cercei cu onix 10 lei   
Onix negru, incarcata cu puteri divine, piatra cu o noblete si eleganta deosebita, confera stabilitate, echilibru, increderea in fortele proprii, stapanire de sine, iluminare spirituala; inlatura energiile negative, considerata piara a sigurantei si securitatii, protejeaza impotriva blestemelor, farmecelor, magiei negre, ajuta persoana sa gaseasca solutile cele mai bune si iesirea din situatii dificile, la intelegerea si implinirea propriului destin, da o perspectiva sipirituala vietii, deschide accesul spre lumea viselor, telepatiei si premonitiilor, controleaza emotiile extreme, echilibreaza psihicul din punct de vedere emotional, dezvolta auto-controlul, spiritul de conducere, sucesul in afaceri, popularitatea. Benefica pentru oase, inima, pancreas, rinichi, muschi, favorizeaza absorbtia vitaminelor B si E, si o buna oxigenare a tesuturilor; guvernata de planeta Saturn, este recomandata nativilor din Berbec, Rac, Leu, Balanta, Fecioara, Sagetator, Capricorn sursa http://www.terapii-alternative.com/remedii-naturiste/CRISTALOTERAPIA_37.html
cercei cu carneol 12 lei

No comments:

Post a Comment