Sunday 1 April 2012

Cercei de primavara din pietre semipretioase

 turcoaze  10 lei 
                                                                            Turcoaz
In timp ce cameleonul isi schimba culoarea in functie de mediul in care se afla, turcoazul, avand parca intuitie proprie, isi modifica culoarea cand se apropie un pericol. El simte vibratiile negative din jur. Stie cand cineva vorbeste de rau sau intentioneaza sa faca rau celui care poarta piatra, simte invidia si ura celor care au ganduri negative si va da un semn de avertisment.
Aveti incredere in el pentru ca nu va va dezamagi. Va ajuta sa va regasiti echilibrul emotional si linistea sufleteasca. Purtand aceasta piatra va sporiti sansele de succes, noroc, prosperitate, prietenie si loialitate. Cand nu gasiti iesirea dintr-un impas, turcoazul este solutia.
Daca aveti reticente cu privire la demararea unor noi proiecte, luati-va un turcoaz. Cu siguranta, blocajul va disparea. sursa: http://mybubbleshop.blogspot.com/2010/02/pietre-semipretioase-si-proprietatile.html

 
lapis-lazuli, margele cat-eye, ametist si porumbel din argint 15 lei vanduti
  
 Lapis-lazuli: 

De mii de ani se crede ca Lapis Lazuli poate proteja impotriva raului.
Grecii si romanii au folosit Lapis Lazuli ca recompensa pentru curaj.
Stimuleaza vindecarea. Incurajeaza spre atingerea perfectiunii.
Confera noroc, creativitate, bunatate, claritate mentala, obiectivitate, entuziasm. Scade anxietatea, agitatia emotionala, timiditatea, tensiunea, stresul, anxietatea. Sporeste creativitatea, comunicativitatea verbala. Organizeaza si linisteste mentalul.
Protejeaza tatii si copiii.
Este o piatra a scriitorilor, oratorilor sau a celor care comunica mult in scris sau verbal.
Bun pentru meditatie si rugaciune.
Ajuta in probleme juridice.
Sprijin in momente de durere.
Ajuta la intelegerea misterelor sacre.
Organizeaza si ordoneaza viata individului, conferind eficacitate.
Pune in legatura cu vietile anterioare.
Confera vise cu incarcatura spirituala.
 Puternic rol protector, confera o stare de bine general, fortifica si vitalizeaza organismul, benefic pentru digestie, sistemul nervos, sistemul urinar, auz, somn, ochi, vedere, coarde vocale, tiroida, esofag, timus, gat, maduva oaselor, muschi, benefic in caz de dureri, inflamatii, febra, depresie, melancolie, nevralgie, spasm, anxietate, tensiune, insomnie, probleme de circulatie, nastere, tuberculoza, diabet, nevroze, agitatie, vertij, ameteala, hemoroizi, tuse, arsuri, autism, ajuta la gasirea cauzelor bolilor mai ciudate, mareste virilitatea.Vechii egipteni si babilonieni credeau ca aceasta piatra ar putea vindeca melancolia. In secolul al XVII-lea Lapis Lazuli era utilizat pentru a preveni avorturile, dementa si epilepsia. Astazi este utilizata in medicina chineza pentru a trata racelile, congestiile si spasmele. sursa: http://www.crystal-art.ro/blog/lapis-lazuli-lazurit/
                                                                    Ametist

Este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri.
Protejeaza impotriva gandurilor negative, impotriva magiei negre, impotriva gandurilor malefice, blestemelor, atacurilor psihice, pericolelor, spiritelor rele, impotriva tradarii si deceptiilor. Foarte puternic rol protector pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. (Se spune ca daca un rau voitor face ceva impotriva purtatorului acestei pietre, ametistul isi schimba culoarea si avertizeaza asupra pericolului).
Stimuleaza si amplifica capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simt, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale.
Confera si aduce putere, stabilitate, rezistenta, pace, buna judecata, pace interioara, vise, calm, dragoste, fericire, prietenie, protectie, idei noi, o directie in momente de deruta, stabilitate financiara, prestigiu si recunoastere.
Reduce furia, nerabdarea, cosmarurile, stressul, agitatia, depresia, tristetea, disperarea, lipsa de comunicare.
Ajuta la canalizarea energiilor, la renuntarea la vicii, la temperarea obsesiilor sau dependentelor (ajuta dependentii de tutun, mancare, alcool, sex sa renunte la acestea, daca este programat special pentru acest scop), la realizare profesionala, succes in cariera, la obtinerea unei suprematii in fata sexului opus.
Bun pentru meditatie, rugaciune, post si pentru regresii in vietile anterioare. Alte calitati: purifica, linisteste, transforma energiile inferioare in energii superioare, transforma energia negativa in energie pozitiva, are efect de calmare sau detensionare in perioade de durere, echilibreaza karma, pune in legatura cu divinitatea si latura spirituala a fiecaruia, trebuie purtat mai ales de credinciosi sau cei care doresc sa-si amplifice credinta religioasa si divina, la atingerea unor niveluri inalte de spiritualitate, la iluminarea spirituala, la intelegerea etapelor de transformare in viata omului, precum moartea sau nasterea, pierderea cuiva drag; asezat sub perna, ajuta in caz de insomnie. Face distinctia intre realitate si iluzie.


Sanatate: Ajuta la vindecare, absoarbe durerea in piatra, protejeaza sanatatea.
Benefic in caz de insomnie, dureri de cap, benefic pentru ochi, par, stomac, sistemul nervos central, sistemul digestiv, sistemul endocrin.
Echilibreaza glicemia, comportamentele deplasate: cleptomanie, alcoolism, dependente periculoase, vicii.
Are efect sedativ, confera un somn linistit (se spune ca are calitatea de a reduce sforaitul).
Bun in caz de diabet, convulsii, nevralgii, dureri de cap, alergii, acnee, migrene, dureri de spate, mahmureala, probleme ginecologice.
Ajuta la regenerarea tesuturilor.
sursa: http://www.pietresemipretioase.info/tag/ametist/

 cercei din argint cu jad olive, margele cat-eye si howlite 15 lei  
                                                                               Jad
Face trimitere directa la sentimente de o frumusete profunda. Numit piatra viselor sau piatra fidelitatii, ea ne aduce linistea si pacea dupa care tanjim atat.
Puterea dragostei nu ar fi atat de mare daca nu ar fi amplificata de un jadeit. El scoate la iveala tot ce e mai bun in noi (compasiunea, cunoasterea, generozitatea, armonia, concentrarea, intelepciunea fidelitatea, increderea, curajul), mentinandu-ne intr-un placut echilibru emotional.
Nu mai e nevoie sa va bateti capul cu fel si fel de probleme a caror rezolvare se lasa amanata. Ajuta la gasirea unor solutii si la rezolvarea problemelor. Mamele pot dormi linistite daca au cu ele un jadeit. Piatra se comporta ca un adevrat talisman protector atat pentru ele, cat si pentru copii.
Mai putem adauga putin noroc si sanatate si … reteta fericirii pare completa.sursa: http://mybubbleshop.blogspot.com/2010/02/pietre-semipretioase-si-proprietatile.html
 agate si lapis-lazuli 12 lei    vanduti
                                                                      Agat

Este recomandat pentru protectie, energie, echilibru, comunicare, somn, noroc.
Este o piatra a longevitatii, vindecarii, protectiei, fidelitatii in casnicie. Il face pe purtator sa se simta special, sa atraga atentia asupra lui.
Echilibreaza energiile yin-yang, aura. Transforma energiile negative in energii pozitive constructive.
Stimuleaza talentele interioare ale fiecaruia, curajul, capacitatea de decizie, increderea in calitatile proprii, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica, bunastarea, creativitate.
Scade anxietatea, stresul, suferinta, sentimentul de singuratate, efectele dureroase ale esecului si pierderii. Confera calm in perioade de stress, somn linistit.
Ajuta: copiii sa depaseasca frica si sa mearga mai repede; la depasirea fricii si a inhibitiilor.
Atrage norocul, elimina ghinionul.


Sanatate: are puternic rol curativ. Benefic pentru maduva oaselor, stomac, rinichi, splina, ficat, colon. Bun in caz de alergii sau infertilitate, insomnie, efect tonic pentru vaz, efect protector impotriva razelor X (radiografii). Fortifica organele sexuale, ascute vederea, inlatura durerile, folosit in tratarea epilepsiei si insomniei.
sursa: http://www.pietresemipretioase.info/tag/agat/
 agate si coral 12 lei vanduti
 cercei din onix fatetat, lapis-lazuli, opal bleu si link-uri de argint 15 lei vanduti
                                                                      
                                                                            Onix
De acum te poti simti nu doar frumoasa, ci si protejata de energiile negative ale dusmanilor. Onixul iti ofera siguranta si securitate. Parerea pe care tu o ai despre tine se reflecta cu usurinta in ochii celorlalti care iti vor admira intuitia, auto-controlul, auto-disciplina, inspiratia si detasarea, calitati ale unei femei puternice si sigura pe sine. Iti va reda increderea in viata si capacitatea de a iubi, te va ajuta sa elimini stresul din viata ta, blocajele si frustrarile.
Cand nu vei sti ce sa faci intr-o situatie dificila sau nu te simti suficient de puternica incat sa renunti la o relatie nefericita, ai incredere in onix. El iti va aduce noroc, succes in casnicie, popularitate si te va ajuta sa-ti atingi scopul in viata si sa-ti indeplinesti destinul.
A venit timpul sa te detasezi de probleme, sa iti dezvolti capacitatea de concentrare, spiritul de conducere si chiar abilitatile in afaceri. sursa : http://mybubbleshop.blogspot.com/2010/02/pietre-semipretioase-si-proprietatile.html
 cercei din argint si ochi de tigru 15 lei   vanduti

Ochiul de Tigru ajuta la recunoasterea propriilor nevoi, dar si pe cele ale altora, ajutandu-va sa faceti diferenta dintre dorinte si nevoile reale. Marind perceptia practica, ajuta la rezolvarea conflictelor si dilemelor interioare, mai ales a celor provocate de incapatanare sau mandrie.
Este un cristal ce echilibreaza energia Yin – Yang si incarca cu energie corpul emotional. De asemenea, atenueaza depresia si imbunatateste starea de spirit.
In plan psihologic, Ochiul de tigru vindeca problemele legate de constiinta propriei valori, autocritica si creativitate blocata. Favorizeaza recunoasterea talentelor si a facultatilor individului, dar si a defectelor ce trebuie combatute.
Este deasemenea un cristal potrivit celor implicati in afaceri, in negocieri legate de bani sau celor ce incep un nou proiect. Este impregnat cu un noroc natural si aduce prosperitate financiara. Creaza o viziune realista asupra banilor, fiind astfel de mare ajutor celor muncesc in domeniul financiar, dar si celor ce vor sa-si administreze mai bine banii.
Culoarea galbena reflectata de Ochiul de Tigru simbolizeaza puterea personala, abilitatea de a aduce Cerul pe Pamant si integritatea. Ochiul de tigru ii poate da utilizatorului capacitatea de a-l vedea pe Dumnezeu in toate formele materiale, in acelasi timp dezvoltandu-i si servindu-i puterea vointei.
Se spune ca Ochii unui tigru pot vedea prin limitarile iluzorii ale planului fizic, intrand in lumea miraculoasa a spiritelor. Este utila persoanelor romantice, tempereaza excesele, are efect de relaxare si calmare, persoanelor incapabile sa-si manifeste vointa in actiune.
Deasemenea protejeaza impotriva oricarui gen de pericole, protejeaza pe timp de calatorie.
Aduce bunastare, frumusete, fericire, sanatate, noroc la bani, placere de a trai, optimism, protectie, frumusete, energie, curaj, incredere si speranta.
Scade incapatanarea si sporeste flexibitatea cum si ajuta la adoptarea unui regim de viata si de alimentatie.
Sporeste claritatea gandirii, disciplina, curajul, perceptia si echilibreaza emotional.
Este bun si in divinatie, meditatie, rugaciune.

Sanatate
Este benefic in momente de boala sau slabiciune fizica, cu rol de revigorare si energizare a organismului, benefic pentru splina, pancreas, colon, sistem digestiv, creier, organe sexuale, timus, benefic in caz de fracturi si boli oculare. sursa: http://www.pietresemipretioase.info/tag/proprietati-ochi-de-tigru/
Malachit si bila de plastic maro 10 lei
                                                                Malachit
Este o piatra a succesului in afaceri, a comerciantilor (tine departe partenerii de afaceri cu intentii negative); piatra a transformarilor (ii ajuta pe cei care fug de schimbare sa accepte modificarile necesare in viata lor).
Protejeaza Absoarbe negativitatea din jur, de aceea trebuie purificat foarte des, zilnic daca este posibil! Se spune ca se sparge in doua atunci cand anunta un pericol iminent.
Readuce la lumina sentimente reprimate, ducand la eliberare de aceste poveri psihice impotriva pericolului, cazaturilor, deochiului, magiei negre, blestemelor, gandurilor negative, atacurilor psihice; protejeaza activitatile comerciale.
Confera fidelitate in plan sentimental, echilibru, buna dispozitie, armonie, progres si schimbari favorabile.
Mareste concentrarea, intuitia, spiritul practic, simtul raspunderii, scade neincrederea si nesiguranta.
Sprijin in gasirea raspunsurilor, gasirea caii spre atingerea telurilor, intelegerea experientelor negative din trecut, renuntarea la obiceiuri nedorite (fumat, baut), in eliberarea de emotii negative.
Deschide calea spre realizarea proprilor teluri, pastreaza spiritul si aparenta tinere, confera vise.
Este recomandabil celor care lucreaza in medii cu radiatii sau toxine (computer, TV, raze X, aparatura electronica). !Nota
Se spune ca individul isi poate aminti evenimente blocate in trecut, evenimente negative care i-au franat evolutia, daca plaseaza un malahit pe plexul solar, un jad pe centrul inimii si un cuart cu doua varfuri intre ele. Experienta ar putea genera retrairi dureroase, dar eliberatoare.

Sanatate
Este benefic pentru stomac, pancreas, ficat, inima, sistem imunitar, circulator, respirator, glande, ochi, rinichi, splina. Benefic in caz de: astm, dureri, inflamatii, depresie, furie, hemoragie, fracturi osoase, epilepsie, autism, ulcer, vertij, reumatism, leucemie, infectii, colici, dureri cardiace, crampe, hernie, intoxicare, pietre la rinichi, iradiere, infertilitate, artrita, tumori, anorexie, astm, infectii bacteriene, greturi, traume, dureri dentare, regularizarea menstruatiei. Protejeaza impotriva radiatiilor, faciliteaza nasterea, mareste lactatia si imbunatateste vazul. sursa: http://www.pietresemipretioase.info/tag/proprietati-malachit/

No comments:

Post a Comment