Thursday 7 June 2012

Bratari

 madre perla crem si bleumarin ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
 madre perla diferite nuante de roz, sidefuri mov si roz, bile diferite culori si accesorii metalice ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
 
bratara cu amazonit, onix si alte accesorii metalice ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
bratara cu sidefuri , howlite diferite forme si pietre mozaic... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :) vanduta!!!!
 madre perla mov si galben-auriu, sidefuri si bile aurii... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
 
madre perla crem si maro, bile de portelan si alte accesorii.. daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
 
madre perla verde, margele de portelan, howlite diferite forme, malachit si margele de nisip ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
  
bratara cu sidefuri, margele de nisip si alte bile
 bratara cu fluorina si margele de nisip ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)
 bratara cu onix, perle gri de apa si margele de nisip vanduta!!!!
 margele de nisip
 
bratara cu sodalit, sidefuri si margele de nisip ... daca doriti mai multe detalii despre produse trimite-ti un mesaj la adresa de e-mail nnonna420@yahoo.com sau aici :)

 margele de nisip si bile rosii fatetate  vanduta!!!!
 
granate si margele de nisip
malachit, fluorina

No comments:

Post a Comment