Tuesday 13 March 2012

Cercei pietre semipretioase

 cercei din margele cat-eye pe nuante de albastru ciel si floricele argintii 12 lei ...vanduti

Protejeaza: impotriva oricarui gen de pericole, protejeaza pe timp de calatorie. Pastreaza aspectultanar. Piatra a norocului, inclusiv la jocuri de noroc, atrage si mentine prosperitatea
Alunga: depresia, slabiciunea
Aduce: bunastare, frumusete, fericire, sanatate, noroc la bani, placere de a trai,optimism, frumusete, energie, curaj, incredere, speranta, succes financiar
Confera: o atitudine pozitiva de viata, un sentiment de unicitate, flexibilitate,adaptabilitate
Mareste: energia si buna dispozitia, claritatea gandirii, disciplina, curajul, perceptia. Echilibreaza emotional
Scade: incapatanarea, sporeste flexibitatea. Piatra foarte buna pentru femeile de afaceri. Bun in divinatie, meditatie, rugaciune. Ajuta la descoperirea perspectivelor, la adoptarea unui regim de viata si de alimentatiesanatos. Pune in legatura cu vietile anterioare
SANATATE: benefic in momente de boala sau slabiciune fizica, cu rol de revigorare sienergizare aorganismului, benefic pentru splina, pancreas, colon,sistemdigestiv, creier, organe sexuale, timus, benefic in caz de fracturi, boli oculare.
Ochiul de pisica
are proprietati magice. Piatra consolidanta, incurajeaza in acelasi timpintuitia. Alunga energia negativa a aurei, protejeaza, aduce incredere, bucurie, serenitatesi noroc. Trateaza afectiunile oculare si imbunatateste vederea nocturna. Vindecadurerea de cap si de fata. Purtati-l pe partea dreapta a corpului.
sursa: http://www.scribd.com/doc/36659826/Cristale-M-Z
cercei din chrysocolla de sinteza turcoaz, aventurin verde oliv si chrysocolla de sinteza verzui la pretul de 12 lei....vanduti
Despre Chrysocolla se spune ca aduce pace mintii si inimii, echilibreaza emotiile si trezeste compasiunea. Este foarte linistitor si sustinator si de un real folos in meditatie si comuncare. Te ajuta cu situatiile linistitoare ce se schimba mereu. De asemenea inspira creativitatea, reduce tensiunea mentala si ajuta sa iti mentii un cap limpede.
Chrysocolla este un cristal benefic pentru toate tipurile de vindecare. Pus pe chakra gatului si a inimii, le va calma, curata si le va echilibra.
Chrysocolla poate fi folosit pentru a obtine o vedere clara a unei probleme. Intinde-te si pune cate o bucata de Chrysocolla pe gat si frunte. Gandeste-te la o problema pe care doresti sa o intelegi mai bine, concentreaza-te asupra unui gand si apoi relaxeaza-te. Chrysocolla va poate ajuta sa gasiti raspunsul sau solutia.
In vindecare, despre Chrysocolla se spune ca trateaza PMS si crampele menstruale si ca ajuta artrita, problemele digestive si infectii ale gatului.
sursa: http://www.cristaloterapie.ro/chrysocolla/
 cercei din howlite rosu in forma de triunghi si coral roz in forma de floricica 12 lei
 cercei din margele cat-eye fatetate de culoare rozulii si coral roz in forma de floare 12 lei

No comments:

Post a Comment