Friday 20 January 2012

Cercei din pietre semipretioase...IMPORTANT!!! Pietrele semipretioase reactioneaza negativ la parfum, saruri si agentii de curatare. :)

cercei din cuart cherry 10 lei

Cuarţul roz îţi aduce optimism

Mai este numit şi piatra inimilor, pentru că aduce o stare de bine şi induce sentimente de dragoste şi de prietenie. Când ai necazuri de înfruntat, poartă-l cu tine şi vei trece peste toate cu optimism. Cuarţul roz este piatra echilibrului sufletesc. Depresia, furia – toate se risipesc atunci când ai această piatră.


cercei din cuart forma de picatura 10 lei
cercei din margele de nisip 12 lei
margele de nisip diferite nuante de albastru 10 lei
cercei din margele de nisip 10 lei
cercei din bile turcoaz si margele de nisip 8 lei

Turcoazul atrage norocul

Una dintre cele mai vechi pietre purtată ca talisman, turcoazul stârneşte pofta de viaţă, aducând linişte sufletească, alinând durerile şi protejând de rău pe acela ce o poartă. Dăruită unei prietene dragi, această piatră o va apăra de energiile negative şi-i va aduce noroc.


stanga: cercei cu bile turcoaz 10 lei ....dreapta: cercei cu bile coral 10 lei

Coralul

Ajuta la digestie, alina durerile de cap, vindeca afectiunile cavitatii bucale, promoveaza constiinta de sine si asigura echilibrul sentimental. Coralul, are puterea de indepartare a fulgerului si proprietatea de a opri hemoragiile. Coralul portocaliu este o garantie de iubire care aduce fericirea. Coralul negru semnaleaza renuntarea la un amor, sau o dragoste mai mult sau mai putin fericita.


jasp, margele de nisip si libelule din argint tibetan 10 lei

Jaspul

In antichitate era una din cele mai raspandite si apreciate pietre, tocmai de aceea poarta si numele de MAMA TUTUROR PIETRELOR.
Se spunea ca trimite energiile negative inapoi la sursa care le-a declansat (folosit pentru intoarcerea farmecelor) si proteja impotriva muscaturilor de paianjen si de sarpe.
In sec. IV, amerindienii credeau ca poate aduce ploaia.
Se zicea ca protejeaza impotriva cosmarurilor si epilepsiei.

Stimuleaza activitatea cerebrala, buna intelegere intre persoane de acelasi sex, mentinerea unei atitudini poizitive si optimiste, creativitatea (in plan vizual, recomandabil pictorilor), este o piatra a artistilor


cercei din turcoaz, margele de nisip si watermelon 8 lei
perle de cultura si aventurin 8 lei

Perlele -feminitate

Simbol al feminitatii, fertilitatii, al casatoriei si iubirii. Paleta de culori este variata, cele mai intalnite fiind perlele albe, dar si cele crem, roz, gri au un farmec aparte. Perla triumfa asupra ostilitatii, a urmarilor rele si este remediul pentru speranta si forta interioara. Atunci când isi pierde luciul, fortele acestea interne sunt si ele iremediabil pierdute. Perla, reprezinta o renastere psihologica care protejeaza contra tuturor relelor, chiar a nebuniei.

No comments:

Post a Comment